PERS

Artikel van Flair waarin het terras van Café de Markten verkozen wordt tot één van de leukste terrassen van Brussel

(2021)

Artikel van Feeling waarin Café de Markten verkozen wordt tot één van de zonnigste terrasjes in Brussel

(2021)

Artikel van De Knack waarin uitbater Joris Lens zijn mening geeft over de heropening van de terrassen op 8 mei

(2021)

Artikel van Het Laatste Nieuws over onze lekker gezonde takeaway maaltijden onder de naam 'Mazel Tov Street Food' (2021)

Artikel van Het Nieuwsblad over de samenwerking tussen Café de Markten en Jam Hotel waarbij hotelgasten in alle veiligheid kunnen genieten van een diner op hun kamer (2021)

Artikel van Bruzz over de samenwerking van Café de Markten en Atelier Groot Eiland voor een gezond en lokaal afhaalmenu (2020)

HEROPENING NA LOCKDOWN

Artikel van De Standaard over de heropstart van horecazaken en handhaving van de coronamaatregelen in Brussel na lockdown (2020)

Video-interview over de heropstart van Café de Markten en gevolgen van de lockdown (hub brussels) (2020)

Artikel van Het Laatste Nieuws Café De Markten krijgt een GoodFood label toegekend

(2020)

Artikel van De Knack over Joris Lens als nieuwe uitbater wordt van Café De Markten 

(2017)

Artikel van De Knack gaat over popuprestaurant in de Muntpuntbibliotheek 

(2016)

Artikel van Het Laatste Nieuws over de geheime recensenten in het programma 'Mijn Popuprestaurant'  (2016)

Artikel van Bruzz over samenwerking met Beursschouwburg om mensen te stimuleren in de stad te picknicken en zo gebruik te maken van de publieke ruimte (2016)

Artikel van De Standaard over samenwerking AUB SVP en Beursschouwburg om dakterras om te vormen tot een hotspot (2016)

Artikel van De Morgen over het dakterras van de Beursschouwburg dat wordt omgezet tot een picknick-hotspot (2016)

RESTJES WORDEN TOPDINER

Artikel van Het Nieuwsblad over project Pain Perdu dat bewustmaking wil creëren rond voedselverspilling (2016) 

Artikel van Bruzz over verspilling van voedsel dat wordt omgezet tot 6-gangenmenu (+video) (2016)

Artikel van Het Laatste Nieuws over ongewone ingrediënten in een gastronomisch 6-gangenmenu

(2016)

Artikel van Mamma Vega Blogspot over AUB SVP dat een vegan menu bereidt voor haar klanten (2015)

Artikel van De Standaard overrestaurant AUB SVP in Brussel (2013)

Artikel van De Morgen over het ontbijt- en lunchadresje AUB SVP, handig gelegen tussen het centraal station en de Munt (2013)

JURY & AWARDS

BESTE CREATIEVE ALTERNATIEF 2020
GOOD FOOD LABEL BRUSSELS 
CULTUURPRIJS VORMGEVING

Ons delivery concept Mazel Tov Street Food werd door stad Brussel genomineerd voor de award "beste creatieve alternatief"

(2021)

Label GoodFood Brussels: op naar een duurzaam voedingssysteem in het Brussel Hoofdstedelijk Gewest (2020)

Jurylid voor de toekenning van de Ultima’s 2017 met als voorzitter Katrien Laporte (directeur Design Museum Gent)

(2017)

JURY MIJN POP-OP RESTAURANT
CERTIFICAAT UITMUNTENHEID 
WINNAAR COMMERCE DESIGN BRUSSELS AWARD 

Jurylid Mijn Pop-up Restaurant VTM (2016)

AUB SVP ontvangt van tripadvisor het certificaat van uitmuntendheid (2015)

(2013)