top of page
GOURMET GETAWAY
(2021)
MAZEL TOV STREET FOOD
(2020-heden)
FARMER'S LOCKBOX
(2020)

 Een samenwerking met Jam Hotel waarbij de hotelgasten in alle veiligheid kunnen genieten van een diner op hun kamer.

Delivery concept met midden-oosterse gerechten voor Uber Eats en Deliveroo

Een volledig plantaardig afhaalmenu bereid met groenten en kruiden uit nabijgelegen stadsmoestuinen i.s.m. Atelier Groot Eiland

CAFÉ DE MARKTEN
(2017-heden)
STAMINEE DE BIB
(2017)
MEER DAN DE REST
(2017)

Eetcafé met healthy streetfood in hartje Brussel

Pop-up café voor Muntpunt Bibliotheek i.s.m. Tristan Lijnen

Kookboek voor Lannoo over koken met voedseloverschotten i.s.m. Eatmosphere

MUNTPUNT GRAND CAFÉ (2017)
DINING IN THE FIELDS 
(2016)

Tijdelijke pop-up tot aanstelling concessionaris

Pop-up restaurant waarbij er geoogst en gekookt wordt op het veld van de boer i.s.m. Eatmosphere

PICNIC SHARING PUBLIC SPACE (2016)

Pop-up café en take-away concept voor Beursschouwburg

PAIN PERDU
(2016)
VEGAN NIGHT
(2014-heden)
AUB SVP CATERING
(2013-heden)

Pop-up evenement met menu op basis van voedseloverschotten i.s.m. Eatmosphere

3-maandelijks evenement met plantaardig seizoensmenu

Diverse cateringopdrachten in Brussel en Vlaanderen

AUB SVP
(2013-2016)

Restaurant

bottom of page